Welkom op de website van Ido van der Waal en Altena B.V.

Welkom op de website van Ido van der Waal en Altena B.V.

Professionele adviseurs, bemiddelaars en arbeidsmediators voor bedrijven

Altena zet zich in om mensen en organisaties efficiënter te laten omgaan met lastige mening, visieverschillen en de aanpak van arbeidsconflicten. Een latent of manifest (arbeids)conflict heeft vaak een negatieve uitstraling en de meeste mensen vermijden het om hierbij betrokken te worden. Terwijl juist een pro-actieve aanpak positief uitwerkt voor de mensen en organisatie. Het voorkomen, aanpakken en oplossen van een arbeidsconflict kan zelfs bijdragen aan het dynamisch houden van een (werk)relatie, het doorbreken van een impasse of het bevorderen van innovatie.

Onze werkwijze is om u gebruik te laten maken van de dynamiek van de ontstane situatie en deze optimaal te benutten voor een oplossing. Met deze werkwijze houdt u uw werknemers geïnspireerd en gemotiveerd. Wij zijn op dit gebied gespecialiseerd ook dankzij onze honderden tevreden klanten sinds de oprichting van Altena in 2005. Met behulp van onderzoek en ontwikkeling verbeteren en innoveren wij continue onze werkwijze.

Waar kunt u op rekenen?
Wat levert het u op?
Onze specialistische dienstverlening is gebaseerd vertrouwelijkheid en integriteit. Wij werken aan een duurzame oplossing en doen dit samen met andere bij de betrokken specialisten. Altena helpt u bij een oplossing en levert een bijdrage aan behoud en herstel van motivatie; juist als het stroef loopt. Wij werken samen met de klant aan een duurzaam resultaat. Wij doen dit met behulp van bemiddeling, advies en coaching op dit specialistisch gebied.